Viborg Kunsthal 20 år. Kultursalon i anledning af Snapsting

Hvornår:
22.06.2014 kl. 14:00
Sted:
Viborg Kunsthal

v/ udstillingsleder Helene Nyborg Bay

I anledning af Viborg Kunsthals 20 års jubilæum fortæller udstillingsleder Helene Nyborg Bay om, hvad en kunsthal er. Hvordan adskiller den sig for eksempel fra et museum? Og hvad kan man forvente at se og opleve i en kunsthal?

Med eksempler fra forskellige udstillinger og arrangementer er der lagt op til dialog og debat om, hvordan vi i fremtiden kan gøre Viborg Kunsthal endnu mere attraktiv for både det brede og smalle publikum.

Velkommen!

 

Arrangementet er gratis efter betalt entré

 

 

Snapstingets Kultursaloner

Kultursalonerne er en moderne version af en gammel tradition. En måde at samtale og mødes på både mellem mennesker, men også mellem borgerne og det offentlige. Mellem lande og mellem forskelligheder. Det er et skridt væk fra envejskommunikationen og fravælgelse af ansvar. Det er en alternativ måde at involvere, skabe viden og forståelse og give mulighed for at sætte nyt i gang - kulturelt, samfundsmæssigt og etisk - ved at føre mennesker, ideer og nysgerrighed sammen. Kultursalonen tør provokere og sætte viden i spil, for rammen er skabt af fællesskab, tillid, ærlighed og en åben involverende tilgang. Private hjem, museer, Købmanden eller parken er i spil til Kultursalonen med mulighed for frivillig deltagerbetaling. 

Kultursalon