Artist Talk

Hvornår:
15.12.2016 kl. 19:00
Sted:
Viborg Kunsthal

Hvordan er det for en japansk og en italiensk billedkunstner at bo i Viborg? Hvordan inspirerer deres oplevelser i byen dem? Og hvordan er det overhovedet at arbejde som billedkunstner?

Kom til Artist Talk på Viborg Kunsthal og mød den japanske billedkunstner Keiko Kuboki og den italienske billedkunstner Corinna Gosmaro der sammen vil give et indblik i livet som billedkunstner.

Begge kunstnere har siden starten af oktober boet i Viborg Kunsthals kunstnerbolig Riddergade AIR. De har her arbejdet med deres værker og deres kunstneriske praksis i kunsthallens to værksteder og hentet inspiration fra deres møde med byen, borgere og andre kunstnere.

Keiko Kuboki har under sit ophold blandt andet arbejdet med at kombinere det abstrakte med konkrete elementer. Her har hun taget udgangspunkt i søerne i Viborg og de smukke og skiftende efterårsfarver og med traditionel japansk teknik malet en række værker.

Corinna Gosmaro har under sit ophold fundet inspiration til og udviklet sit næste kunstneriske projekt, som vil omhandle mentale landskaber. Om sit ophold siger hun:

 

I Viborg har jeg haft de helt rigtige forhold til at arbejde koncentreret omkring udviklingen af mit næste projekt. Opholdet har været både fagligt og personligt givende, og alle de mennesker jeg har mødt undervejs, har været med til at gøre mine tre måneder i Viborg helt specielle og interessante

 

Til Artist Talken vil de fortælle mere om deres arbejde, deres møde med Viborg og byens borgere og vise eksempler på nogle af de værker, de har arbejdet med.

Efter de to kunstneres oplæg vil det være muligt at se kunsthallens to aktuelle udstillinger: Element med Nicolai Howalt og Miniature med MIKC.

Artist Talk torsdag d. 15. december kl. 19 ved billedkunstnerne Keiko Kuboki og Corinna Gosmaro.

Gratis adgang.