Gratis intro til Murmosaik

Oplev udendørs kunstværk ved Viborg Kunsthal
Hvornår:
01.04.2020-
21.06.2020
Sted:
Viborg Kunsthal

Gå på opdagelse i murmosaikken og læs historierne bag motiverne og lav opgaver til bl.a. matematik og kristendom

Mangler du inspiration til undervisning ude i det fri, så tjek Viborg Kunsthals kulturelle hjælpepakke med inspiration til forskellige læringsforløb i matematik, kristendomskundskab og billedkunst. Læringsforløbene tager udgangspunkt i kunstværket ’Tro og Overtro’ af kunstneren Mette Winckelmann - et 151 meter langt mur-kunstværk, der indhyller kunsthallen og haven i et væld af mosaikmønstre. 

Gratis introduktion 

Lige nu tilbyder Viborg Kunsthal en gratis introduktion til kunstværket og kunstneren, så book en tid ved vores kunstfaglige assistent Bettina Hansen på mail bhan@viborg.dk. Introduktionen varer ca. 20 min. hvorefter I kan arbejde videre med opgaverne i haven eller hjemme på skolen. 

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til covid-19. Vi sørger særligt for at holde afstand og laver kun begrænset antal introduktioner med grupper på max 10 pers. Tilbuddet gælder til og med d. 8. juni 2020.

Her finder du undervisningsmateriale:

Introduktion til undervisningsmaterialet: Murmosaik matematik og mønstre

Murmosaik - Matematik og mønstre

Murmosaik - Kristendom

Tegneark egen tolkning

Del gerne din oplevelse med os - send billede til viborgkunsthal@viborg.dk eller tag os i dit billede #viborgkunsthal @viborg_kunsthal.

God fornøjelse!