Allan Nordmark. Grafik

Allan Nordmark

10. oktober - 8. november 2009

Kunsthal Brænderigården har i forbindelse med renoveringen og udvidelsen indrettet et veludstyret værksted for dybtryksteknikker, med henblik på billed- og boggrafiske eksperimenter. I forlængelse heraf vil Brænderigården vise udstillinger med nutidig grafisk kunst.

Udstillingen Allan Nordmark – Grafik er således helt i tråd med denne linje. Allan Nordmark blev som grafiker uddannet ved Palle Nielsen på Kunstakademiet i København og ved Stanley Williams Hayter, Atelier 17 i Paris. Hans grafiske bestræbelser går især på at skabe en nutidig menneskefortolkning og at fortælle om verden i dag, dens mennesker, byer og skæbne uden om fotografiets naturalistiske illusion.

Med udstillingen på Brænderigården præsenterer Allan Nordmark et bredt udsnit af de temaer, han har arbejdet med de seneste år – og står midt i. Inspirationen til motivet er hentet på talrige ophold og rejser til europæiske storbyer, bl.a. Paris, Berlin og Istanbul.

Allan Nordmark - Grafik kan ses i perioden 10. oktober – 8. november 2009 på Kunsthal Brænderigården, Riddergade 8, 8800 Viborg. Tirsdag – søndag 13-17.

Yderligere information om udstillingen ved henvendelse til udstillingsleder Karen Lintrup
tlf. 87 87 32 20, mail: kli@viborg.dk eller kurator & formidler Bodil Monrad, tlf. 87 87 32 23,
mail: 3bm@viborg.dk

Udstillingen er støttet af Kunstrådets Billedkunstudvalg

Statens Kunstråd

Sidst opdateret: 25.03.2014