Tid Sted Rum

tid sted rum

9. december 2010 - 9. januar 2011

Udstillingen ”Tid · Sted · Rum” viser værker af en gruppe unge, der har lavet fortolkninger af tid, sted og rum i animation, billedserier og mindre installationer. De unge er elever på Visuel Hf, der er en ny HF-uddannelse for kreative unge, lavet i samarbejde mellem Viborg Gymnasium og HF og The Animation Workshop. Deres værker kan både ses i Trappegalleriet, men også forskellige steder udendørs.

Udstillingen er startskuddet på et større udstillingsprojekt "Tidsexperimentarium", der finder sted på Kunsthal Brænderigården, Viborg Stiftsmuseum samt Danmarks Industrimuseum i løbet af sommeren/efteråret 2011.

Åbningen af udstillingen markerer samtidig åbningen af Kunsthal Brænderigårdens "nye" udstillingsareal Trappegalleriet. Trappegalleriet er et mindre rum, beliggende for enden af Østfløjen og har hidtil kun sjældent været benyttet til udstilling. I den nye galleri vil der blive vist eksperimenterende udstillinger i korte perioder. Med dette koncept er der mulighed for at inddrage en helt aktuel udstilling med meget kort varsel i årets udstillingsprogram.

Sidst opdateret: 27.02.2014