MIN(D) STAT(E)

min(d) stat(e)

30. april - 25. maj 2014

MIN(D) STAT(E) – min stat – state of mind

Fra den 30. april udstiller 1. årgang fra Visuel Hf deres store fotoprojekt om ”Velfærdsstaten” i Trappegalleriet på Viborg Kunsthal.

1k fra Visuel Hf har på kryds og tværs af uddannelsesinstitutionerne undersøgt velfærdsstatens rolle for borgere i Danmark. De har arbejdet ud fra et fortids- nutids- og fremtidsperspektiv i fagene samfundsfag, historie, religion og matematik.

Sideløbende har 1k på The Animation Workshop arbejdet med forskellige visuelle metoder til at formidle den viden, som de har tillært sig på hf’en.  Eleverne har blandt andet arbejdet med Info Graphics, illustration og fotografi. Eleverne har i lige så høj grad også arbejdet med, hvordan de visuelt kan udtrykke deres egne meninger og forståelser af velfærdsstatens rolle i 2014.

Udstillingen er et udvalg af de fotografier, eleverne har skabt under deres fotoforløb med fotograf Emil Monty Freddie. Fotografierne er et udtryk for de tanker og holdninger, som eleverne har undersøgt under titlen MIN(D) STAT(E) – min stat – state of mind.

Eleverne har undervejs arbejdet i forskellige grupper, og har opdaget forskellige syn og vinkler på emnet MIN(D) STAT(E) – min stat – state of mind.  Derfor vil I opleve en stor variation af stemninger og visuelle udtryk i fotografierne.

Udstillingen er åben efter aftale i perioden 6.-9.maj. Kontakt venligst 3bm@viborg.dk for aftale.

 

Udstillingen er en del af Fotodage i Viborg

 

Visuel HF:

Visuel Hf er en 3-årig ungdomsuddannelse. Den er et samarbejde mellem The Animation Workshop, VIA UC og Viborg Gymnasium og Hf. I løbet af de tre år gennemgår eleverne et almindeligt Hf-pensum koblet med visuel læring, kreative processer og kommunikation. Efter de tre år får eleverne en Hf-studentereksamen.

Undervisningen foregår i tæt dialog mellem de to uddannelsesinstitutioner i et tværæstetisk samarbejde. Eleverne opbygger visuelle færdigheder og evner til at arbejde procesorienteret, hvilket er brugbart i en lang række kreative videregående uddannelser – og i livet som sådan

 

Projektet er støtte af:

Statens Kunstråd

 min(d) stat(e)    

  min(d) stat(e)       

min(d) stat(e)

 

 

Sidst opdateret: 11.04.2014