Blåhøj

Blåhøj i Ikast-Brande Kommune

Blåhøj er en by beliggende i Ikast-Brande Kommune med 374 indbyggere (2018). Byen har en skole med klassetrin fra 0-6. klasse. Derudover har byen både Blåhøj Hallen og Blåhøj Multihus, som ligger tæt ved skolen. Multihuset blev taget i brug 2005 efter 4 års ihærdig indsats, bl.a. med frivilligt arbejde og økonomisk støtte fra lokalbefolkningen. Det kan bruges som festsal med plads til 120 personer eller til konferencer, møder og kulturarrangementer.

  

 

Blåhøj får besøg af følgende kunstnere:

 

 

Pia Pan (DK)

Pia Pan er en dansk samtidskunstner uddannet fra Academy of the Arts Wien og Glasgow School of Art. Hun arbejder i forskellige materialer, både inden for landart og installation.

Læs mere om Pia Pan her. 

 

 

CP Berbée (NL)

CP Berbée er født i det sydlige Holland, men bor og arbejder i dag i den nordlige del, Friesland. Hun arbejder inden for forskellige medier, såsom performance, installation og kunstworkshops for børn. CP Berbée er uddannet fra Textile and beyond, Academy for Visual Arts, Tilburg, Holland Urban Micro Environment, Academy for Visual Arts, Utrecht, Holland.

Se CP Berbées profil på Vimeo.

 

 

Kengo Shibatsuji (J)

Den japanske kunstner Kengo er født i 1982 i Osaka, Japan. Han skaber ofte skulpturelle kunstværker i naturlige materialer, såsom sten, mos, træ og jord, der alle indgår organisk i sine omgivelser.

Læs mere om Kengo Shibatsuji her.

  

Projektet er støttet af:

Eu Japanfest

region midtjylland 

 

Sidst opdateret: 30.05.2019