Hodsager

Hodsager i Herning Kommune

WienHodsager ligger i den nordvestligste del af Herning kommune i naturskønne omgivelser. Byen er centralt beliggende i forhold til de større vestjyske byer som Herning, Ikast, Viborg, Skive og Holstebro. Med naturperler som blandt andet Storeåen, Stoubæk Krat og Yllebjerg Bakkeø i baghaven, er der rig mulighed for lystfiskeri, kanosejlads og gå/løbeture i enestående omgivelser. Hodsager er en aktiv landsby med et rigt foreningsliv og et stærkt lokalt engagement. Byen har en skole og aldersintegreret daginstitution med vuggestue, børnehave og fritidshjem. 

 

 

Hodsager får besøg af følgende kunstnere:

 

 

Pia Pan (DK)

Pia Pan er en dansk samtidskunstner uddannet fra Academy of the Arts Wien og Glasgow School of Art. Hun arbejder i forskellige materialer, både inden for landart og installation.

Læs mere om Pia Pan her. 

 

 

CP Berbée (NL)

CP Berbée er født i det sydlige Holland, men bor og arbejder i dag i den nordlige del, Friesland. Hun arbejder inden for forskellige medier, såsom performance, installation og kunstworkshops for børn. CP Berbée er uddannet fra Textile and beyond, Academy for Visual Arts, Tilburg, Holland Urban Micro Environment, Academy for Visual Arts, Utrecht, Holland.

Se CP Berbées profil på Vimeo.

   

 

Kengo Shibatsuji (J)

Den japanske kunstner Kengo er født i 1982 i Osaka, Japan. Han skaber ofte skulpturelle kunstværker i naturlige materialer, såsom sten, mos, træ og jord, der alle indgår organisk i sine omgivelser.

Læs mere om Kengo Shibatsuji her.

 

Projektet er støttet af:

Eu Japanfest

region midtjylland 

 

 

 

Sidst opdateret: 30.05.2019