Dette arrangement er udløbet

Åbning af nye udstillinger

Fredag 24. sept. 2021
Viborg Kunsthal,
Riddergade 8 8800 Viborg
Find vej
AKTUELLE UDSTILLINGER

Nye udstillinger på Viborg Kunsthal

Viborg Kunsthal slår dørene op for to nye udstillinger fredag den 24. september 2021, hvor der er fri entré mellem kl. 11.00-17.00.

Traveling thresholds among mundane mutations
I duoudstillingen Traveling thresholds among mundane mutations vil værker af de to unge samtidskunstnere Asger Dybvad Larsen og Christine Overvad Hansen tage udgangspunkt i et kredsløb, både i fysisk og metaforisk forstand. Fælles for udstillingens værker er en undersøgelse af materialers iboende kvaliteter, historie og potentialer. De to kunstnere har skabt både nye individuelle og fælles værker, som får præmiere i hovedfløjen på Viborg Kunsthal.

A&E VR Experiment Adolf/Adam and Eva/Eve
Paul McCarthys værk A&E VR Experiment Adolf/Adam and Eva/Eve er en del af hans større projekt ’A&E’, der startede tilbage i 2019. ’A&E’ er både en reference til Adolf & Eva og Adam & Eva - to kulturelle kliché polariteter. Det igangværende projekt ’A&E’ præsenterer forskellige værker i en lang række medier, som for eksempel en filmserie, tegnesessioner og en serie af virtuelle virkeligheder (VR). På udstillingen vises et preview på VR-værket A&E VR Experiment Adolf/Adam and Eva/Eve, værk #25 i en serie af virtuelle eksperimenter.

Udstillingerne åbner fredag den 24. september kl. 11.00, hvor der vil være fri entré hele dagen i tidsrummet kl. 11.00 - 17.00. Begge udstillinger kan opleves på Viborg Kunsthal frem til den 16. januar 2022 og er støttet af Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond.