Free Lunch

Tirsdag 20. juni 2023
Viborg Kunsthal,
Riddergade 8 8800 Viborg
Find vej

Frokost og samtale med kunstneren Javier Tapia

Viborg Kunsthal og Art Hub Copenhagen har indgået et samarbejde i 2023 og inviterer til en hyggelig og uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. 

1. FREE LUNCH - mød den chilenske kunstner Javier Tapia, der vil tale mere om sin aktuelle udstilling 'Friezes and Borders'.

'Free Lunch' er et uformelt samtaleformat, der som navnet antyder foregår hen over frokostbordet. Det er den inviterende kunstner, der vælger tema for samtalen: det kan være egen praksis, en særlig problemstilling, en ny idé eller noget helt tredje. 

Der er 20 pladser tilgængelige, så husk at få dig tilmeldt.

Pris 20 kr. (adm. gebyr)
Køb din billet her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/5pcwt4qzqt 

Javier Tapias udstilling 'Friezes and Borders' vises i Trappegalleriet på Viborg Kunsthal 02.06.-30.06.2023.

Læs mere på Art Hub Copenhagen - Free Lunch Series - Art Hub Copenhagen

Om kunstneren
Javier Tapia (f. 1976) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han har senest haft soloudstillinger på Huset for Kunst og Design og Tranen og har deltaget i en lang række internationale sammenhænge, blandt andet på Vincent Price Art Museum, LA og The National Museum of Fine Arts Chile.

Kernen i Javier Tapias tværæstetiske praksis er koloniseringen og dens konsekvenser. Javier Tapia, der er født i Chile, etablerer i sine værker en kritisk dialog, der er fast forankret i hans egen position som del af BIPOC/Black, Indigenous and People of Colour.

I Tapias installatoriske værker møder man både bildæk, plastik swimmingpools, palletanke, objekter fra kulturhistoriske museer og meget andet, der i sin sammenstilling skaber fortællinger om de sociale kampe, vi oplever rundt om i verden.