Åbningstider

Retningslinjer for besøg

Som gæst på Viborg Kunsthal er jeres sikkerhed afgørende for os. Vi følger myndighedernes anbefalinger og vejledning, så jeres besøg bliver trygt, sikkert og fyldt med gode oplevelser.

ID og coronapas eller negativ test
Som følge af myndighedernes retningslinjer mht. Covid-19, skal gæster fra og med 15 år fremvise gyldigt coronapas eller dokumentation for negativ coronatest (max 72 timer gammel) samt fremvise ID for at få adgang til udstillingsrummene.
Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Viborg Kunsthal.

Læs mere om retningslinjer for Coronapas her

EKSTRA ÅBENT I SOMMERFERIEN
Tirsdag - onsdag 11-17
Torsdag 11-21 (gratis adgang ml. 19-21)
Fredag 11-17
Lørdag, søndag og helligdage 11-17
Mandag lukket

Gælder t.o.m. d. 8. august 2021.

Vores åbningstider:
Tirsdag - onsdag 13-17
Torsdag 13-21 (gratis adgang ml. 19-21)
Fredag 13-17
Lørdag, søndag og helligdage 11-17
Mandag lukket

Kunsthallen holder julelukket: d. 24.-26. december, d. 31. december og d. 1. januar.

Kunsthallen er åbent helligdage: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsedag, 2. Pinsedag og Grundlovsdag, hvis ikke andet er anført.

Udstillingsskift og lukket i perioden mellem 13. - 23. september 2021.

Nye udstillinger åbner d. 24. september. Læs mere om de kommende udstillinger.

Entrépriser

Enkeltbilletter
Voksne 50 kr.
Seniorer 40 kr.
Studerende 40 kr.
Grupper (over 10 personer) 40 kr.
Børn og unge under 18 år Gratis adgang
Årskort
Årskort til Viborg Kunsthal 150kr.
Seniorer / Studerende 120 kr.
Årskort til par 280 kr.
Seniorer / Studerende 220 kr.
Stemningsbillede fra Viborg Kunsthals café

Corona hensyn

Som gæst på Viborg Kunsthal er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledning, så jeres besøg bliver trygt, sikkert, forsvarligt og fyldt med gode oplevelser.

Retningslinjer for dit besøg
Man skal enten have et overstået fuldt vaccinationsforløb eller en max 72 timer gammel test eller kunne dokumentere overstået sygdom for ml. 2-12 uger siden på besøgstidspunktet.

Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Viborg Kunsthal.

Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan besøge Viborg Kunsthal uden en negativ test.
I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for besøget på Viborg Kunsthal.