Åbningstider

Viborg Kunsthal holder midlertidigt lukket pga. de gældende corona-restriktioner. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen den 21. april 2021.

Indtil da kan man se vores udendørs videoudstilling Miraculous Noise - læs mere om udstillingen.

Vores åbningstider:
Tirsdag - onsdag 13-17
Torsdag 13-21
Fredag 13-17
Lørdag, søndag og helligdage 11-17
Mandag lukket

Kunsthallen holder julelukket: d. 24.-26. december, d. 31. december og d. 1. januar.

Kunsthallen er åbent helligdage: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsedag, 2. Pinsedag og Grundlovsdag, hvis ikke andet er anført.

Udstillingsskift og lukket i perioden mellem tirsdag d. 18. maj til d. 4. juni 2021.

Nye udstillinger åbner d. 4. juni. Læs mere om de kommende udstillinger.

Entrépriser

Enkeltbilletter
Voksne 50 kr.
Seniorer 40 kr.
Studerende 40 kr.
Grupper (over 10 personer) 40 kr.
Børn og unge under 18 år Gratis adgang
Årskort
Årskort til Viborg Kunsthal 150kr.
Seniorer / Studerende 120 kr.
Årskort til par 280 kr.
Seniorer / Studerende 220 kr.
Stemningsbillede fra Viborg Kunsthals café

Corona hensyn

Krav om indendørs brug af mundbind eller visir gælder også på Viborg Kunsthal i både udstilling, butik og café-området, med mindre man er siddende. 

Som gæst på Viborg Kunsthal er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledning, så jeres besøg bliver trygt, sikkert, forsvarligt og fyldt med gode oplevelser.

Retningslinjer for dit besøg
Man skal enten have et overstået fuldt vaccinationsforløb eller en max 72 timer gammel test eller kunne dokumentere overstået sygdom for ml. 2-12 uger siden på besøgstidspunktet.

Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Viborg Kunsthal.

Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan besøge Viborg Kunsthal uden en negativ test.
I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for besøget på Viborg Kunsthal.