Dette arrangement er udløbet

Koncert med Mikkel Ploug

Torsdag 25. maj 2023
Viborg Kunsthal,
Riddergade 8 8800 Viborg
Find vej
Køb din billet her
Mikkel Ploug

Forunderlige instrumentale fortolkninger af den danske sangskat.

Kom og få en helt særlig koncertoplevelse, når guitarist og komponist Mikkel Ploug fylder udstillingsrummene med musik. Ploug har fundet de nordiske komponister frem vil bl.a. spille noget af Carl Nielsen og Bent Sørensen. Koncerten er lavet i forbindelse med den aktuelle gruppeudstilling 'Jagt' med de tre kunstnere Anette Abrahamsson, Stine Kvam og Lykke Andersen.

Koncerten foregår 25. maj kl. 19.00-20.30.

I caféen vil det være muligt at købe et koncerttilbud med diverse forfriskninger og snacks.

Pris: 50 kr.
(Pris for medlemmer af Viborg Kunsthals Kunstklub 30 kr.)

Køb din billet her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tbcz87oxev 

Vi glæder os til en sansefuld koncertoplevelse på Viborg Kunsthal.

Om Mikkel Ploug
Den danske guitarist og komponist Mikkel Ploug (f. 1978) har turnéret i over 25 lande, og har 15 udgivelser på velrenommerede internationale pladeselskaber og millioner af streams. Plougs musik har blandt andre fundet vej til radiostationer som BBC og New York Public Radio. Han har modtaget flere komponistkommissioner fra Statens Kunstfond og fået international anerkendelse fra sine personlige og melodiske kompositioner. Plougs virke tæller samarbejde med en række af vor tids store musikere og kunstnere i forskelige genre som saxofonisten Mark Turner (US), den klassiske cellist Jakob Kullberg (DK) koreograf og danser Tilman ODonnell (US/DE) og Den Kongelige Ballet. 

Under Danmarks nedlukning spillede Mikkel Ploug 28 aftener i træk fra sin altan for naboer og onlinepublikum fra hele verden. Og albummet Balcony Lullabies blev til gennem en crowdfunding. Historien blev bragt i et af USA’s største guitarmagaziner Fretboard Journal og blev dækket af både DR og TV2. Mikkel Plougs soloalbum Balcony Lullabies blev anbefalet i Rolling Stone Magazine og udvalgt til “Best jazz album of the year 2020” af UK avisen Morningstar og af Muesenblaetter i Tyskland. Man må sige, at Mikkel Ploug har slået sig fast på den internationale jazzscene.

Hør podcast 'Ny dansk jazz' med Mikkel Ploug her: den2radio // Ny dansk jazz: Mikkel Ploug

Læs mere om Mikkel Ploug her.