Dette arrangement er udløbet

Kunst & Vin

Torsdag 04. apr. 2024
Viborg Kunsthal,
Riddergade 8 8800 Viborg
Find vej

Oplev en aften i kunstens tegn

Har du en interesse for kunst og vin? Så er dette lige en aften for dig. Tag med til en berigende aften, hvor vi både besøger Viborg Kunsthal, Skovgaard Museet og efterfølgende afslutter aftenen med et glas vin på Holms Vinotek.

Program

Kl. 18.30 Velkommen
Kl. 18.30 Omvisning på Viborg Kunsthal
Kl. 19.30 Omvisning på Skovgaard Museet
Kl. 20.15 Et glas på Holms Vinotek
Kl. 21.00 Tak for i aften

Pris: 120 kr. (+gebyr) for JP-medlemmer.

Køb din billet her: Kunst og vin, Viborg | JP Oplev - Jyllands-Posten

Har du en interesse for kunst og vin? Så er dette lige en aften for dig. Tag med til en berigende aften i kunstens tegn. Vi besøger både Viborg Kunsthal, Skovgaard Museet og efterfølgende afslutter aftenen med et glas vin på Holms Vinotek.

Viborg Kunsthal
En af kunsthallens dygtige omvisere vil fortælle om Viborg Kunsthal og vise rundt i den aktuelle fotoudstilling ”Bricolage” af Jakob Hunosøe. ”Bricolage” er en konstruktion og sammensætning af et værk fra en række forskellige ting, der tilfældigvis er tilgængelige. Sagt med andre ord: at skabe noget af ingenting. Hunosøe benytter fotografiet som et instrument til at afdække betydninger og muligheder i vores umiddelbare omgivelser. Det sker alt sammen analogt uden brug af digital manipulation. 

Skovgaard Museet
Kunsten er verdens spejl, og i udstillingen ”Hot Hands” på Skovgaard Museet viser otte kunstnere en vej mod det bæredygtige, enkle, personlige og håndgribelige som kontrast til det digitale, det komplekse og det masseproducerede. Det kommer i udstillingen til udtryk i keramik, tekstil, vævning og maleri og tematisk i bearbejdningen af de store fortællinger og mytologierne.

Kunsthåndværket er blevet aktuelt i en brydningstid, hvor klimaforandringer og deres følgevirkninger udfordrer vores eksistens. Vi har gennemlevet en global pandemi og lever nu med krig i Europa og i Mellemøsten. Gamle brændpunkter blusser op, vi oplever både energikrise og inflation, og hvad gør det ved os? 

Følgende kunstnere er repræsenteret på udstillingen: Anna Fuglsang Houkjær, Anna Stahn, Asger Harbou Gjerdevik, Frederik Næblerød, Ihsan Saad Ihsan Tahir, Klara Lilja, Maria Zahle og Olivia Rode Hvass.

Holms Vinotek
Som afslutning på en kulturel og spændende aften vil Holms Vinotek byde på et glas vin i de hyggeligste rammer. Derefter siger vi tak for i aften.

Viborg Kunsthal, Skovgaard Museet og Holms Vinotek