Dette arrangement er udløbet

Trappegalleriet: All that Remains

Fredag 03. nov. 2023 til
Søndag 07. jan. 2024
Viborg Kunsthal,
Riddergade 8 8800 Viborg
Find vej
Læs mere om udstillingen her.
'All That Remains' af Banaan El Nasser
'All That Remains' af Banaan El Nasser

Værkfoto: Rine Flyckt

'All that Remains' af Banaan El-Nasser

Om kunstneren

Banaan Al-Nasser (f.1982) er en jordansk/palæstinensisk mixed-media kunstner. Hendes praksis arbejder med spørgsmål om identitet og kultur. Banaan Al-Nasser’s værker har ofte en tydelig social, poetisk og politisk karakter. Hendes levede erfaring har givet hende næringen til at sidestille og undersøge spiritualitet, kreativitet, og menneskelige værdier i Mellemøsten såvel som Vesten. Værkerne tager ofte form af hverdagsobjekter, som er ladet med symbolværdi, der krydser og udfordrer landegrænser, klasseskel og kulturelle narrativer.

Banaan Al-Nasser har en MFA fra det kongelige Danske Kunstakademi (2018) og har vist værker på blandt andet ARoS kunstmuseum (Aarhus), Fatamorgana (København) og Betty Nansen Teatret (København).

Udstillingen All that Remains af Banaan El-Nasser kan opleves i Trappegalleriet på Viborg Kunsthal indtil d. 7. januar 2024 og er lavet i samarbejde med Art Hub Copenhagen og Viborg Animation Festival.

Vil du være med til Free Lunch - fælles frokost og samtale med kunstneren. Så læs mere om arrangementet Free Lunch her og køb din billet her.