Om udstillingen

I udstillingen med arbejdstitlen Milk Plus udforsker Jens Settergren nutidige sammenkoblinger mellem natur og teknologi, såvel som deres effekt på- og forbindelse til billeder.

Settergren er interesseret i de forskellige forståelser billeder skaber og den kraft, der ligger i et billede. Settergren er yderligere optaget af at påvirke og hacke billeder for at udforske samfundets kollektive frygt og dets fantasier. Han leder både efter store medrivende billeder og ikoner, imens han samtidig bruger hverdagsobjekter og kommercielle billeder i en ny og ukendt kontekst.

Gennem brugen af video, fotografi, skulpturer, lyd og digital animation, undersøger han kunst som et redskab til at genforhandle forskellige narrativer og de forskellige kræfter, der skaber vores virkelighed.   

Om kunstneren
Jens Settergren (f. 1989) (DK) er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2016, med et semester hos det Internationale Kunstakademi i Palæstina.

Han har udstillet på Statens Museum for Kunst, KØS Museum for kunst i det offentlige rum, Den Frie Udstillingsbygning, Kunsthal Aarhus, Kunstmuseum Brandts, OK Corral og Art Hub Copenhagen. Internationalt på Die Raum, Berlin, Haus der Kulturen der Welt, Berlin, Louvre, Paris, Centre Pompidou, Paris, Institute for New Connotative Action, Portland og Art Sonje Center, Seoul.

I 2021-2022 var Settergren en del af Bikuben Foundations Studio Program (DK) og i december 2023 modtog han Statens Kunstfonds karriereprogram Den unge kunstneriske elite.

Milk Plus åbner torsdag den 19. september 2024, kl. 19.00-21.00.