Om udstillingen

Hvor længe skal man blive ved? Det er et af livets store spørgsmål. Hvornår er nok, nok? Hvor meget er for meget? Og hvornår er det for lidt? Hvornår er man som kunstner færdig med et værk?

På udstillingen NOK? udforsker 4 individuelle kunstnere med et fælles konceptuelt ståsted, dette spørgsmål. Dels ved hver for sig at se, hvor langt man kan presse grænserne for egne værker - hvor store mængder kan meningsfuldt udgøre en helhed, når man lade de enkelte værker være til diskussion - hvor stopper det ene værk og hvor begynder det næste - hvornår er et værk færdigt - og hvornår kan det forbedres ved intervention?

Grænserne går i opløsning og alt flyder, og alligevel afgrænses udstillingen af det fysiske rum, der igen afgrænses af bygningen osv. Eller gør den? Tanken om at udstillingen kunne blive ved, at mængden af genstande kunne forøges i det nærmest skræmmende uendelige. At mængden kan overvælde os er et vigtig tema i en overflødighedens tidsalder. Udstillingens tematik kan skaleres til et globalt mindset, der sætter fokus på de store spørgsmål i tiden om, hvordan vi bruger vores ressourcer, vores tid og hinanden. 

Deltagende kunstnere
Nina Maria Kleivan (DK/N), Sebastian Mügge (S/DE), Yoshihisa Sano (J) og Steen Rasmussen (DK).

Udstillingen åbner fredag den 26. juni kl. 11.00-17.00 og er støttet af Statens Kunstfond.

Læs pressemeddelelsen i forbindelse med udstillingen her.
Read press release in English here.