Om udstillingen

I maleri, fotografi samt en multimedieinstallation vil de 3 skandinaviske kunstnere Anette Abrahamsson, Stine Kvam og Lykke Andersen i gruppeudstillingen Jagt udfolde deres fælles fascination af jagtkulturen.

Begrebet jagt udforskes i forskellige medier og ud fra forskellige perspektiver. Hvor jagt engang var en grundlæggende nødvendighed, opfattes den i dag mere som en sport/hobby/netværk. Når man ser på jagtkulturen udefra, spores både en form for romantik og en brutal realisme. En romantisk forestilling om at være en del af naturen, kontra magtbegrebet, hvor man bestemmer over liv og død.

De tre kunstnere præsenterer en mangefacetteret udstilling i kunsthallens hovedfløj. Fra Abrahamssons figurative jagtmalerier med kunsthistoriske referencer, over Andersens storslåede fotografiske iscenesættelser af ’den virkelig vilde natur’, til Kvams installation, der i billede og lyd udfordrer beskuerens perceptionsevne, lægger udstillingen op til debat og refleksion.

JAGT åbner onsdag den 17. maj 2023, kl. 19.00-21.00.

Download pressemeddelelse her.

Video: 'Jagt' af Anette Abrahamsson, Lykke Andersen og Stine Kvam

Filmpræsentation af den aktuelle udstilling: 'Jagt' af Anette Abrahamsson, Lykke Andersen og Stine Kvam. Film lavet af Earvox.